Om os

Nyboes Auto ApS har eksisteret i mere end 40 år, med base i Rønne servicerer vi hele Bornholm og omegn. For vi har faste kunder fra hele Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. I dag er vi autoriseret serviceværksted for Opel, Mercedes, Iveco,  FIAT, Dacia og Renault. Derudover er vi autoriseret forhandler af Opel. Der er i dag 28 ansatte hos Nyboes Auto, og vi er Bornholms største autoværksted. Vores ansatte uddannes løbende ud fra de kurser og krav vores leverandører og importører stiller. Derfor tør vi også fortælle at vi laver alle køretøjer, intet er for småt eller for stort.

I marts 2014 overtog Jesper Jensen Nyboes Auto ApS, og siden hen har vi gennemgået en større modernisering for derved at fremstå som et nutidig og moderne autofirma. Vi servicerer både private og erhverv. Vi lever af tilfredse kunder. Derfor arbejder vi dagligt på at levere god service, og godt håndværk som er til at betale. Så selv om vi mener vi gør det godt, er vi ikke tilfredse. Det kan altid gøres lidt bedre. Derfor er vi i konstant udvikling af vores serviceniveau og arbejdsprocessor. Alt sammen for at give vores kunder den bedste service.

HVORFOR VÆLGE OS?

Vi har følgende afdelinger samlet under ét tag: Autoelektrisk værksted, auto skadeværksted, autoværksted for personvogne, transportere og lastvogn/busafdeling, reservedelslager og grossistlager, salgsafdeling samt administration og kundemodtagelse.

  • Vi har altid tid til vores kunder
  • Et serviceniveau ud over det sædvanlige
  • Godt håndværk & uddannet personale
  • Vi arbejder & regner på Bornholmsk