El værksted

Vi hjælper med dine autoelektriske problemer

Danskerne bruger utroligt mange timer på de danske veje, og det foregår oftere i eget køretøj end med offentlig transport. Det betyder, at der er utroligt mange, der før eller siden oplever problemer med deres bil. Og selvom bilen sjældent betragtes som værende et elektrisk apparat, så findes der faktisk autoelektriske problemer, som du kan få brug for hjælp til at løse. Her kan Nyboes Auto hjælpe dig.

Hos Nyboes Auto har vi stor erfaring med at løse autoelektriske problemer, hvis de skulle opstå. Derfor kan du trygt søge vores vejledning og hjælp, hvis uheldet er ude. Læs meget mere om, hvad Nyboes Auto kan gøre for dig her.

 

Hvordan kan vi hjælpe

Nyboes Auto er et autoselskab, der kan hjælpe dig med dine bilproblemer – også dem, der har med elektronik at gøre. Selskabet har mere end 25 års erfaring, så du kan være sikker på, at der bliver foretaget en grundig gennemgang med øjne, der ved præcis, hvad de skal kigge efter, så vi hurtigt kan komme i gang med at få løst problemet.

Nyboes Auto servicerer og forhandler autoelektriske produkter, så hvis der opstår elektriske problemer med bilen, eller du blot mangler en autoelektrisk reservedel, kan du trygt tage kontakt til os og få hjælp allerede i dag. Vi har et teknisk dygtigt personale, der både kan hjælpe dig, når du søger reservedele, men som også kan give dig et tilfredsstillende resultat, når du kommer for at få fikset et problem med bilen.

Vores dygtige og veluddannede personale kan også rådgive og vejlede dig, som kunde, til at tage det rigtige valg, og nå frem til den mest fordelagtige løsning. Derfor er det altså aldrig et spildt besøg, når du møder op hos Nyboes Auto – uanset hvilket problem du står overfor med bilen.

 

Bliv godt kørende på vores el værksted

Nyboes Auto har et el værksted, der står åbent uanset hvilket problem du nu engang måtte møde – stort som småt. Uanset om det er reparation af batteri eller et værksted til Webasto bilvarmer, så står vores autoelektriske værksted åbent.

Vi har også et værksted til taxa biler, der typisk kræver at blive tilset oftere end almindelige personbiler grundet det hyppige brug, og så servicerer vi også alkolåse, som kan være relevant for dig med sådan en foranstaltning i din bil. På den måde kan Nyboes Auto altså være et godt valg stort set uanset din situation.

Hvis du står og har autoelektriske problemer, så kør bilen til Nyboes Autos el værksted og få styr på elektronikken allerede i dag. Du kan altid kontakte el værkstedet og høre nærmere om dine muligheder, og hvis du mener, at det er noget, som du nemt selv kan fikse, kan de også blot hjælpe med en reservedel og et godt råd med på vejen.