CASE IH

CASE IH styrker sin position på Bornholm

CASE IH som som er grundlagt i 1842 i USA og kendetegnes ved de røde traktorer og store mejetærskere som kører hos de Bornholmske landmænd, vil fremover stå i et fremtidssikkert servicesetup. Lyder det i en pressemeddelelse udsendt fra CASE IH SD Kjærsgaard og Nyboes Auto.

”Vi rykker fra en lille enhed med 2-3 medarbejdere til at blive en del af noget stort med 35 medarbejdere hos Nyboes Auto med hovedsæde i Rønne.” lyder det fra SDKs serviceleder Brian Bo Jensen. ”Når sandheden skal frem så har en lille enhed med 2-3 mand vist sig alt for sårbar, og det at kunne rykke CASE IH ind i en i forretning som Nyboes Auto, hvor ejer og lederen er synlig hver dag, og bor på Bornholm – kommer til at gøre det godt for en mere bæredygtigt CASE IH serivce setup”

Indtil nu har CASE IH haft service base i Svanneke, men nu samles aktiviteterne hos Nyboes Auto i Rønne, som ejes af Jesper Jensen der udtaler ”Vi har haft et godt øje til CASE IH, og haft løbende dialoger, og derfor er vi glade for at vi nu i samarbejde med S.D. Kjærsgaard kan tiltræde som CASE IH forhandler og servicepartner på Bornholm”

”Det populære reservedels setup som kunderne har rost fordi de kan tilgå det på alle tider af døgnet, er allerede ved at blive opstillet i Rønne og Vores dygtige mekanikere Henrik og Tobias, som også er øens presser team,  kan allerede ses i de flotte CASE IH servicebiler fra SDK” lyder det fra Jesper Jensen, Nyboe Auto

Nybose Auto vil både selv kunne sælge og større handler vil blive lavet af S.D. Kjærsgaard, som er Danmarks største CASE IH forhandler af traktorer og Axial Flow mejetærskere, de beskæftiger mere end 85 medarbejdere der er dedikerede til CASE IH og CASE Construction. De har afdelinger i Jylland og på Sjælland og styrker nu samarbejdet på Bornholm med Nyboes Auto´s instræden i CASE IH familien. Og familie støtter man op omkring, så montører fra SDK´s serviceteam i Jylland og på Sjælland vil fortsat kunne ”flyves” ind i spidsbelastninger og til specialopgaver.


For nærmere information kontakt Nyboes Auto, indehaver Jesper Jensen tlf 25397173 eller S.D. Kjærsgaard, ejer og direktør Palle Kjærsgaard 24867621.