Salgs­afdeling

Køb bil hos Nyboes Auto

At købe bil er en stor beslutning, der kræver overvejelse og god vejledning. Det er uanset, om det er ens første bil eller man har flere tidligere bilkøb i bagagen.
Hos Nyboes Auto står vi klar med kompetente sælgere, der vil give dig den allerbedste købsoplevelse. 

Vi tilbyder finansiering af din nye bil i samarbejde med Santander Consumer Bank, Jyske Bank, AL Finans og Alm. Brand Bank, der alle er blandt de førende i branchen. Køb bil med fuldstændig styr på det økonomiske, når du handler hos os.

 

 

Stort udvalg af bilmærker

Vi forhandler et stort udvalg af bilmærker. Du kan både købe Mercedes og Iveco hos os.
Har du udset dig en bil fra et af disse mærker, eller er du i tvivl om, hvilket mærke du skal vælge, så kontakt én af vores sælgere her hos Nyboes Auto og få den rådgivning, du har brug for. Har du et specielt ønske hjælper vi gerne med at skaffe bilen. Enten via bilauktioner, import fra feks. Tyskland eller samarbejdspartnere rundt omkring i Danmark.

 

Dygtige og kompetente sælgere

Hos Nyboes Auto går vi meget op i, at du altid bliver mødt af en dygtig og kompetent sælger, der kan rådgive dig bedst muligt. Derfor uddanner vi løbende vores personale, så de kan give kunderne den bedste købsoplevelse.
Hos os er du i trygge hænder, og du kan få svar på alle dine spørgsmål om mærker, prisklasser, bilfinansiering og meget mere. Det gælder uanset, om du vil købe en Opel, en Mercedes eller en bil fra et af de andre mærker, vi forhandler.

 

Brugte biler

Måske er det ikke en ny bil, du er på udkig efter, men derimod en du kan købe brugt. Det kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med. Vi har masser af brugte biler i vores sortiment, der selvfølgelig fungerer, som de skal, og som du kan spare en del penge på.
Har du selv en brugt bil, du gerne vil af med i forbindelse med køb af ny bil, så laver vi meget gerne en vurdering af den.

 

Kom forbi til en prøvetur

Man skal aldrig købe en ny bil uden at tage en prøvetur i den først. Det er vigtigt at mærke, om man føler sig godt tilpas bag rattet. Hos os er der altid mulighed for at tage en prøvetur i vores biler, så du kan være helt sikker på dit valg. Det er uanset hvilket mærke og hvilken prisklasse, du er interesseret i.

Køb bil hos Nyboes Auto, og få en god, tryg og kompetent oplevelse.

 

Leverandør til Bornholms landbrug og industri

Nyboes Auto i Rønne forhandler ikke kun biler, vi er også leverandør af forskellige maskiner til landbruget og industrien på solskinsøen. Hos os kan du bl.a. købe minilæssere fra hollandske Giant i forskellige modeller, italiensk producerede Merlo teleskoplæssere og tyskproducerede mikservogne fra Siloking.

Med en Giant minilæsser får du en elektrisk maskine, der er lydsvag og emissionsfri og derved særligt egnet til indendørs læsseopgaver eller forskellige læsseopgaver i byen.

Merlo teleskoplæssere henvender sig både til landbruget og industrien og fås med løftekapacitet fra 2,7 til 12 ton og løftehøjde fra 6-35 meter.

Siloking mikservogne kendes på opbygning med SILONOX som forlænger levetiden op til 3 gange. Siloking er den største producent af selvkørende enheder i verden med over 2300 solgte enheder. Selvkørende mikservogne fås fra 13–32 m3, mens bugserede mikservogne fås fra 7-45 m3.