Autoskader

Står du med en bilskade? Få hjælp hos Nyboes Auto

Har uheldet været ude og din bil er blevet påført en skade, så har du måske stået og overvejet dine muligheder. Er det billigst blot at betale for den selv, eller kan forsikringen hjælpe? I langt de fleste tilfælde vil den sidste mulighed være den bedste.

Skader på biler kan nemlig hurtigt blive utroligt dyre, så hvis ikke du har erfaring med auto mekanik, vil det sjældent kunne betale sig at punge ud på egen hånd.

Står du med en forsikringsskade giver det i stedet mening af kontakte Nyboes Auto. De hjælper dig nemlig til den bedste løsning til den bedste pris. Læs mere om, hvad Nyboes Auto kan tilbyde dig herunder.

 

Hvem er Nyboes Auto?

Nyboes Auto er et autoselskab med et utroligt godt og rundet kendskab til forsikringsskader. Derfor er det dem, som du med fordel kan opsøge, hvis du har været ude for et uheld og nu står med en forsikringsskade på din bil.

Nyboes Auto har skabt et miljø, hvor kunden kan føle sig tryg, når de får hjælp til deres skader. Her bliver der nemlig taget hånd om både bilist og køretøj, så alle får så god en oplevelse ud af det som overhovedet muligt. Vi har et tæt samarbejde med alle forsikringsselskaber i Danmark, så du også kan være sikker på, at der ikke opstår gnidninger her.

Hvis du kører din bil til Nyboes Auto med en skade – hvad end den er stor eller lille – så kan du være sikker på, at vores medarbejdere arbejder hurtigt og effektivt mens vi sikrer, at vi får det hele med og skaden udbedres bedst muligt. Vi har stor erfaring, så vi ved præcis, hvad vi skal være opmærksomme på, og derfor kan vi udføre en grundig og hurtig gennemgang af køretøjet, så du får din bil tilbage så hurtigt som overhovedet muligt.

 

Lad Nyboes Auto stå for taksatorrapporten til bilen

Foruden at være en gruppe helt fantastiske mekanikere, så kan Nyboes Auto også udfærdige taksatorrapporten til bilen.

En taksatorrapport er en opgørelse over samtlige skader, der er på bilen, når du indleverer den til Nyboes Auto. Det er vigtigt, at alle skader, der kan erstattes, kommer med i den samlede rapport eller skadesopgørelse, da du ellers bliver snydt for nogle af dine forsikringspenge.

Når du lader Nyboes Auto stå for denne del, bliver de fundne skader noteret, og der bliver udarbejdet en fyldestgørende rapport, så du får mest muligt ud af din forsikring. Derfor giver det god mening at lade os stå for denne rapport fremfor at gøre det selv.

Hvis du har været ude for en ulykke og nu står med en bilskade, som du kan få dækket – eller delvist dækket – af din forsikring, så kontakt Nyboes Auto allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.