Person­vogns­værksted

Kom på øens største værksted med din bil

Reparationer og serviceeftersyn er næppe nogens yndlingsting ved at eje en bil eller et andet køretøj. Ikke desto mindre er det en enormt vigtig ting at have styr på, og det er essentielt at vælge et værksted, hvor du føler dig tryg og ordentligt behandlet.
Få dit køretøj serviceret på Bornholms største bilværksted, når du vælger Nyboes Auto, og få en god oplevelse med at have din bil på værksted.

 

Autoriseret serviceværksted

Når du skal på værksted med din bil, kan det være en klar fordel at vælge et autoriseret serviceværksted for netop din bils mærke. Vi er et autoriseret serviceværksted for Mercedes, og Iveco.

Mercedes-Benz online værkstedsbooking. Klik her

Vi tilbyder afhentning af EQ modeller fra Mercedes-Benz i forbindelse med værkstedsbesøg. Kr. 295,00.

At vi er et autoriseret værksted, vil sige, at vi altid bruger originale reservedele, så vidt det er muligt, og vi arbejder altid efter leverandørenes krav, som hele tiden bliver kontrolleret og opdateret i henhold til de gældende regler og retningslinjer.

 

Specialister i Volvo

Udover de ovennævnte mærker, som vi er autoriseret værksted for, er vi også specialister i netop Volvo. Vi benytter en original Volvo DiCE tester, som vi bruger til at kontrollere og få oplysninger om forskellige komponenter i bilen.
Har du en Volvo, er det er god grund til netop at vælge Nyboes Auto, når du skal til service med din bil.  

Servicerer alle mærker

Udover vores specialisering i Volvo og vores autorisering som værksted for Mercedes, og Iveco, har vi selvfølgelig også en stor viden om biler generelt. Derfor servicerer vi alle mærker, så du kan roligt vælge vores værksted til din bil, selvom den ikke er fra et af de ovennævnte mærker.

 

Reparation af andre køretøjer

Det er ikke kun biler, vi servicerer hos Nyboes Auto. Vores værksted har erfaring med en lang række køretøjer – både varevogne, lastbiler, busser og handicapbiler.
I en årrække har vi været samarbejdspartner for leverandører af handicapbiler med specialudstyr. Vi foretager gerne specielopbygninger eller andre anderledes opgaver. Intet er for stort eller for småt til os. Kontakt os i dag, hvis du vil have et overslag på din specialopgave.

 

Uddannede teknikere og værkførere

Vi sætter en ære i at være et godt og kompetent værksted for handicapbiler, almindelige personbiler, lastbiler og andre former for køretøjer. Derfor sørger vi også hele tiden for at uddanne vores teknikere og værkførere inden for deres specialer. Vi lever hele tiden op til fabrikanternes krav om at være specialister i netop deres bilmærke.
Tøv ikke med at kontakte Nyboes Auto, hvis du mangler et godt værksted til din bil eller et andet køretøj – uanset mærket.